fbpx

Tags : сесија

Вечерва се одржа втората сесија од Буџетскиот форум 2021/2022 година

Тековните и развојните програми и капитални инвестиции за новата буџетска година, пред учесниците на сесијата ги презентираше градоначалникот Костадин Костадинов, a за остварените приходи во општинскиот буџет во 2021 година по разни основи и планираните приходи за 2022 година со осврт на главните промени, зборуваше Евгенија Граматикова, раководител на Одделението за буџетска координација во општина […]