fbpx

Tags : штедна книшка

Градоначалникот Костадинов му врачи штедна книшка со 40 илјади денари

-Кога новороденчето е здраво и живо, кога мајката е бескрајно среќна поради својата втора рожба, а медицинскиот персонал од Одделението за гинекологија и акушерство презадоволен од својот професионален ангажман, тогаш на градоначалникот не му преостанува ништо друго освен да биде насмеан од радост и исполнет со позитивни емоции. Штедната книшка со 40.000 денари е само […]

Градоначалникот Костадинов му врачи шедна книшка со 40 илјади денари

-Новиот жител на општина Струмица ги живее првите денови од Новата 2022 година, а мојот работен ден започна токму со посетата на новороденчето на Одделението за гинекологија и акушерство во Општата болница Струмица, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -На мајката Тамара Пандева од селото Банско и го честитав синчето, а на новороденчето му подарив […]