fbpx

Tags : скандал МТВ

Д-р Венко Филипче: Скандалот со МТВ и ВМРО-ДПМНЕ потврдува дека

Како носител на Изборната единица 4, д-р Венко Филипче имаше средба со граѓани во Радовиш. Лажните анкети објавени на Националната телевизија МТВ, кои  се нарачани од штабот на ВМРО-ДПМНЕ, беа една од темите на кои Филипче разговараше со граѓаните. ,,Слободата е повторно под закана. Денешниот скандал за спрегата помеѓу ВМРО-ДПМНЕ и државната телевизија МТВ, укажува на тоа […]