fbpx

Tags : социјален клуч

Реализирана обуката „Социјален клуч за старт ап“

Во периодот од први до четврти март 2021 година во просториите на Дом на АРМ Струмица се реализираше обуката “Социјален клуч за старт ап”. На обуката присуствуваа 16 млади ентузијасти, идни млади социјални претприемачи кои се запознаа со концептот на социјалното претприемништво, еко-системот на социјално претприемништво, дизајнирано мислење како методлогија за кристализирање на бизнис идеите. […]