fbpx

Tags : социјална и детска заштита

Почнува исплатата на правата од социјална и детска заштита за

Министерството за труд и социјална политика информира дека од денеска, 2 септември 2020 година (среда) започнува исплатата на правата од социјална и детска заштита за месец август 2020 година:  • Гарантиран детски додаток • Посебен додаток за месец 09/2020 • ЕПП за новороденче • Родителски додаток за трето дете • Родителски додаток за четврто дете • Единствен родителски додаток • Образовен додаток […]