fbpx

Tags : современи простории

Mузичко училиште „Боро Џони“ новата учебна година ја започнаа во

Учениците и вработените во основното музичко училиште „Боро Џони“ новата учебна година ја започнаа во нови и современи простории. Со реконструкцијата којашто започна во декември минатата година, надграден е уште еден кат со нови кабинети, училници, канцеларии и помошни простории, како и нов покрив и нова термо фасада на целиот објект. Градоначалникот Костадин Костадинов со […]