fbpx

Tags : Струмица опен

Прес конференција за 10. јубилејно издание на „Струмица опен фестивал“

Објавена програмата од 20 настани 5 недели по 4 дена. Опис на сите настани, објава на сите гости и естрадни уметници и одговори на сите прашања за овогодинешната манифестација ⭐Струмица Опен Фестивал 2021