fbpx

Tags : украсување

RiverSoft објави дека оставиле на општината половина милион денари за

Сопственикот на компанијата RiverSoft од Струмица, Тони Костов, објави на својот фејсбук профил дека неговата фирма се откажала од половина милион денари од вкупно 700 илјади денари кои ги добила од тендерот за новогодишно украсување на градот и ги остава на располагање на Општината за да ги пренамени во хуманитарни цели. Интегрален текст од објавата […]