fbpx

Tags : Видео обраќање

Видео обраќање на претседателот на СДСМ Зоран Заев: Заедно направивме

Заедно направивме многу.Заедно победивме режим.Заедно минавме низ тешки мигови и премрежија. Не беше лесно да се надминат препреките и да се ослободи државата. Но, успеавме.Си подадовме рака со соседите. Станавме рамноправна членка на НАТО. На зацртан пат кон Европската Унија. Спроведовме и успешен попис, нешто што сите го сметаа за невозможно.Заедно градиме економски напредна земја […]