fbpx

Tags : забави

Кафулињата ќе служат гости и во внатрешниот дел, но не

Минатата недела на угостителскиот објект им беше прдолжено работното време до полноќ во работни денови и до 1 часот после полноќ за време на викенд.Протоколите кои беа донесени за работењето на терасите ќе важат и затворениот дел од локалите. Вработените во угостителскиот објект кои послужуваат задолжително носат заштитни маски и зачестено одржуваат  хигиена на раце, […]