fbpx

Tags : зелени филмови

Младинско кино на ЕУ: Green Deal-Заштедете енергија – и гледајте

По повод одбележување на Европската недела на мобилност, која се одржува на тема „Заштедете енергија“ од 16 до 22 септември, Младинското кино на ЕУ: Green Deal претставува тематски соодветни филмови. Училишните паралелки се поканети во кино додека секој може бесплатно да проследи неколку филмови од зелената програма Европската недела на мобилност е најважна кампања на […]