fbpx

Tags : жртви

Лани имало најмалку жртви во сообраќајот во последните 15 години

-Министерството за внатрешни работи, а со тоа и Секторот за внатрешни работи Струмица, во чија надлежност се СВР Струмица и Одделенија за внатрешни работи Радовиш, Гевгелија и Валандово безбедноста на учесниците во сообраќајот ја третира како приоритетен сегмент во работењето, истакна во денешната изјава за медиумите портпаролката на СВР Струмица, Александра Трајанова. Во продолжение на […]