fbpx

Денес Општина Струмица ги отвори портите за децата и нивните наставнички од групата за целодневен престој при ЈОУДГ „Детска Радост“ – Струмица

 Денес Општина Струмица ги отвори портите за децата и нивните наставнички од групата за целодневен престој при ЈОУДГ „Детска Радост“ – Струмица

„Денес Општина Струмица ги отвори портите за децата и нивните наставнички од групата за целодневен престој при ЈОУДГ „Детска Радост“ – Струмица. Тие посетија неколку одделенија во единицата на локалната самоуправа, како и кабинетот на градоначалникот Костадин Костадинов. Притоа беа запознаени со функцијата на секое од тие одделенија и со улогата и работните задачи на градоначалникот како прв човек во Општината.Радува фактот што, во рамките на годишната програма на предучилишните и училишните установи, се почести се посетите од дечињата и учениците на Општина Струмица“ стои во објавата на општина Струмица.

Share via
Copy link