fbpx

Дрвошанов го промовира проектот „Смарт Струмица – дигитална општина“

 Дрвошанов го промовира проектот „Смарт Струмица – дигитална општина“

Кандидатот на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на општина Струмица Жан Дрвошанов на својот Фејсбук профил го престави проектот за „СМАРТ Струмица – Дигитална општина“.

Share via
Copy link