fbpx

Костадинов: Целосна реконструкција на Домот на културата во село Куклиш

 Костадинов: Целосна реконструкција на Домот на културата  во село Куклиш

Кандидатот за градоначалник од редовите на СДСМ, Коста Костадинов денеска на својот Фејсбук профил објави дека во проектната програма е предвидена целосна реконструкција на Домот на културата во село Куклиш.

Share via
Copy link