fbpx

Фото:Сузана Гавазова со честитка за Денот на независноста

 Фото:Сузана Гавазова со честитка за Денот на независноста

Фолк ѕвездата Сузана Гавазова со специјална фото сесија направена на локалитетот Цареви Кули го честиташе Осми Септември, Денот на независноста на Република Македонија.

Share via
Copy link