fbpx

Градоначалникот Костадинов денеска го прими Павле Витанов – победникот на музичкото шоу „Никогаш не е доцна“

 Градоначалникот Костадинов денеска го прими Павле Витанов – победникот на музичкото шоу „Никогаш не е доцна“

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска објави дека по вчерашниот прием и организираниот пречек за Славица Ангелова – победничката на големото балканско музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ и нејзиниот ментор Ѓорѓе Давид, денес го прими во својот кабинет Павле Витанов – победникот на музичкото шоу „Никогаш не е доцна“.

Share via
Copy link