fbpx

Костадинов: Во месноста „Чамл`к“ се работи на изградба на станбената населба за сместување и домување на социјално загрозени семејства

 Костадинов: Во месноста „Чамл`к“ се работи на изградба на станбената населба за сместување и домување на социјално загрозени семејства

Градоначалникот Костадин Костадинов на својата фејсбук страница објави дека во месноста „Чамл`к“ се работи на изградба на станбената населба за сместување и домување на социјално загрозени семејства.

Share via
Copy link