fbpx

Љупчо Николовски избран за шеф на Централниот штаб на СДСМ за локалните избори

 Љупчо Николовски избран за шеф на Централниот штаб на СДСМ за локалните избори

На денешната седница на Централниот одбор на Социјадемократскиот сојуз Љупчо Николовски е избран за Шеф на Централниот изборен штаб за претстојните локални избори.– Седница на Централниот одбор на СДСМ, после подолго време со физичко присуство, почитувајќи ги мерките за заштита на здравјето.

Љупчо Николовски избран за Шеф на Централниот изборен штаб на СДСМ за локалните избори. Машината којашто победува е во погон!, напиша СДСМ на својата фејсбук-страница.

Share via
Copy link