fbpx

ПЕНЗИОНЕРИ! Примете ја пензијата во вашиот дом преку „Пошта на Северна Македонија“

 ПЕНЗИОНЕРИ! Примете ја пензијата во вашиот дом преку „Пошта на Северна Македонија“

Пошта е е партнер на „Халкбанка“ и „НЛБ Банка“ за исплата на пензиите во вашиот дом!

Пошта пресметува минимален надоместок за исплата на пензијата до домот!

Ви овозможуваме да го заштитите вашето здравје без чекање ред во банките на едноставен начин да ја примите својата пензија во вашиот дом!

Ваше е само да отворите трансакциска сметка во „Халкбанка„ или „НЛБ банка“ и да ги пополните потребните формулари!

Ние ви нудиме поддршка преку Службата за платен промет и банкарски услуги!

Повеќе информации на на следниот линк: https://www.posta.com.mk/

Тел. 077 705 191

е-пошта: tanja.radojicic@posta.com.mk

Share via
Copy link