fbpx

Пожарникарите гаснеа запалена табла со струјомери во Василево

 Пожарникарите гаснеа запалена табла со струјомери во Василево

Вечерва во 22.00 часот во село Василево, ТППЕ Струмица со 1 против пожарно возило и 3 пожарникари спасители учествуваше во гаснење на запалена табла со струјомери.

По пристигнувањето на екипа на ЕВН и исклучување на електричната енергија, пожарот е успешно локализиран и изгаснат.

Share via
Copy link