fbpx

Пожарникарите гаснеа запалени оранжерии, сува трева и трски

 Пожарникарите гаснеа запалени оранжерии, сува трева и трски

Денеска во 17:37 часот во атарот на село Куклиш, ТППЕ Струмица со 3 против пожарни возила и 9 пожарникари – спасители интервенираше на гаснење на запалени оранжерии, сува трева и трски.

Пожарот зафати површина од околу 3 хектари.

Share via
Copy link