fbpx

Пожарникарите изгаснаа сува трева и ѓубре кај Сачево

 Пожарникарите изгаснаа сува трева и ѓубре кај Сачево

Денеска во 11:10 часот во атарот на село Сачево, ТППЕ Струмица со едно прптивпожарно возило и 3 пожарникари – спасители интервенираше на гаснење на запалена сува трева и ѓубре.

Благодарение на брзата интервенција пожарот беше успешно локализиран и ликвидиран

Share via
Copy link