fbpx

Синоќа се одржа третиот по ред Board Games Day во рамки на СОФ2021 !

 Синоќа се одржа третиот по ред Board Games Day во рамки на СОФ2021 !

Задоволството беше огромно за сите страствени играчи на друштевни игри но и предизвик  за сите оние кои имаа желба да научат нови потези и нови игри.  Забава, едукација и дружење се случуваше до доцните часови во ноќта.

Тимот на СОФ2021 им додели благодарници на шаховскиот клуб „Цареви Кули“, Иван Ристов , Горан Едровски за особениот придонес во организацијата и реализацијата на настанот Board Games Day!

Share via
Copy link