fbpx

Tags : СОФ 2021

Синоќа се одржа третиот по ред Board Games Day во

Задоволството беше огромно за сите страствени играчи на друштевни игри но и предизвик  за сите оние кои имаа желба да научат нови потези и нови игри.  Забава, едукација и дружење се случуваше до доцните часови во ноќта. Тимот на СОФ2021 им додели благодарници на шаховскиот клуб „Цареви Кули“, Иван Ристов , Горан Едровски за особениот придонес […]