fbpx

Tags : 08 август

Регистрирани се 200 нови случаи на ковид-19, еден во Струмица,

Во последните 24 часа се направени 1828 тестирања, а регистрирани се 200 нови случаи на ковид-19 во: – Скопје 65– Куманово 14– Дебар 6– Штип 21– Прилеп 3– Тетово 12– Струга 5– Велес 12– Битола 7– Охрид 4– Кавадарци 7– Гостивар 14– Струмица 1– Крива Паланка 1– Радовиш 4– Кочани 5– Пробиштип 3– Демир Хисар […]