fbpx

Tags : 1 Мај

Честитка за 1 Мај од градоначалникот Костадинов

-Каде и да застанеме во нашава Струмица, каде и да се свртиме околу себе, и се она што притоа ќе го видиме е дело на работниците и нивниот несебично вложен труд. Почитувани работници, Вие сте најважната и нераскинлива алка во стопанските и севкупните општествени текови, и како такви ја заслужувате сета почит и внимание. Бидете […]