fbpx

Tags : 2022 година

Советот на општина Василево го донесе Буџетот за 2022 година

Буџетот на општина Василево за наредната 2022 година, тежок 154 667 000  денари, беше усвоен од Советот на општина Василево на редовната четврта седница одржана на 23.12.2021 година.  Според образложението дадено од градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов, Буџетот за 2022 година е Буџет за финансиска стабилизација на општината  која е во многу лоша состојба, […]