fbpx

Tags : 24 декември

Заев:Слободата и демократијата немаат цена

Пред осум години, на денешен ден беше нападната македонската демократија, пратениците и Собранието под удар на режимската репресија, потсети премиерот и претседател на СДСМ, Зоран Заев на својот фејсбук профил. 24 декември, црниот понеделник, е паметник за вистинското лице на насилничката, режимска матрица на ВМРО-ДПМНЕ.Таквиот однос кулминираше години подицна, на 27 април, со насилниот упад […]