fbpx

Tags : 76 години

ГАЛЕНИКА: ФАРМАЦЕВТСКИ ГИГАНТ СО 76 ГОДИНИ ТРАДИЦИЈА – Посветени на

Компанијата Галеника е присутна на пазарот веќе 76 години и се смета за регионален гигант во фармацевтската индустрија. Сигурен бренд заснован на квалитет и традиција, многу добро познат на постарите, но и на помладите генерации, исклучително популарен меѓу сите генерации корисници. Во 2017 година, Галеника стана дел од бразилската NC Групација, која ја вклучува EMS […]