fbpx

Tags : Акциите

Акциите остануваат атрактивни во услови на ниски каматни стапки

Компаниите кои директно беа погодени од пандемијата ќе се вратат во нормален колосек на работење и не се очекуваат радикални затегнувања на монетарната политика од страна на Народната банка на Република Северна Македонија и Европската Централна Банка, што позитивно ќе ги стимулира берзите. Оваа година се очекува да биде потешка, но ќе постојат повеќе можности […]