fbpx

Tags : Александра Спасеска

Промоција на „Прости песни“ од Александра Спасеска во Струмица

Здружението за развој на култура и заштита на културно наследство „Контекст – Струмица“ на 2 февруари 2023 година, од 18:30 часот, во просториите на Europe House Струмица организира промоцијата на стихозбирката „Прости песни“ од Александра Спасеска. По успешната промоција на „Прости песни“ на Саемот на книга 2023, и распродадено прво издание за само 13 дена, […]