fbpx

Tags : АМС

Агенцијата за млади и спорт нема да го признае Собранието

Агенцијата за млади и спорт со соопштение до медиумите денеска ја информира јавноста дека сите одлуки на ФФМ се донесени спротивно на Законот за спорт, посочувајќи дека од јули 2019 година, кога Управниот одбор на ФФМ донел одлука за усогласување на Статутот со Законот за спорт, по таа одлука никогаш не е постапено, а оттогаш […]