fbpx

Tags : Ана и дружината

Во основните училишта во Струмица се гледа детскиот филм „Ана

Деновиве низ основните училишта на територијата на општина Струмица се гледа првиот дел од едукативната видео приказна „Ана и дружината“. -Видеото е наменето за децата од прво до петто оделение и има за цел да ги едуцира дечињата со тоа што ќе поттикне интерес за поставување прашања од тоа што ќе им биде презентирано или […]

„Видливост“ почнува со снимање на видео приказните „Ана и дружината“

По интензивни подготовки Здружението за едукација и развој на деца „Видливост“ Струмица, почнува со снимањето на видео приказните “Ана и дружината” . Преку изработка на видео материјал во кој протагонистката Ана заедно со нејзината дружина, во форма на едукативна видео серија, ќе им помогнеме на децата полесно да го поминат овој конфузен, за нив, период […]