fbpx

Tags : асфалтирани

Костадинов: за две години во Струмица се асфалтирани преку 50

Денеска втор слој асфалт се ставаше на улицата „Герас Цунев“ на потегот од улицата „Сандо Масев“ до улицата „Боро Џони“.Се асфалтира вкупна површина од 774 метри квадратни, на којашто претходно беше изгребан стариот асфалтен слој. Овој градежен зафат чини 1.300.000 денари обезбедени од општинскиот буџет. Градоначалникот Костадин Костадинов со советниците и тимот од секторот за […]