fbpx

Tags : баскет 3х3

Свечено отворено Државното првенство во Баскет-3х3 за средни училишта

Денеска во спортската сала на СОУ „Никола Карев“ свечено беше отворено Државното првенство во Баскет-3х3 за средни училишта, во женска и машка конкуренција, во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија, а во коорганизација на Меѓуопштинскиот Сојуз на училишен спорт на Струмица. Првенството за отворено го прогласи членката на Советот на општина Струмица Елена […]