fbpx

Tags : „Бе Ин“

Одржан првиот работен состанок за имплементација на проектот „Бе Ин“

Во рамките на проектот „Деловен екосистем како интегриран систем – Бе Ин“, финансиран од Европска Унија преку Интеррег ИПА Програмата за прекугранична соработка помеѓу Грција – Р. Северна Македонија,на 22.03.2022 година, во Солун, Грција, се одржа првиот работен состанок на партнерите по проектот: Регион Централна Македонија, Грција, Универзитетот „Гоце Делчев“, Штип, Република Северна Македонија Истражувачки […]