fbpx

Tags : Берово-Струмица

Забрана за тешки товарни возила на патниот правец Берово-Струмица

Од ЈП за Одржување и заштита на магистрални и регионални патишта известуваат дека од 20:20 часот се воведува забрана за тешки товарни возила на патниот правец Р1302 Берово – Струмица, поточно од село Двориште до Струмица, информираа од Центарот за управување со кризи (ЦУК). Фото: архива