fbpx

Tags : Благој Спасов

Благој Спасов наместо да слави роденден донирал новогодишни пакетчиња во

Денеска во просториите на Општинската организација на Црвен крст Струмица Благој Спасов донираше 30 новогодишни пакетчиња. Пакетчињата ги купил од парите што му биле планирани за роденденска прослава, па наместо да слави роденден овој хуман граѓанин се одлучил за донација. Пакетчињата ќе се донираат на дечиња од ранлива категорија.