fbpx

Tags : Божиќ

Честитка од градоначалникот Костадинов по повод Католичкиот Божиќ

На сите верници – христијани од католичка вероисповед кои денес го слават Божиќ, од длабочината на моето срце им го честитам денот на Раѓањето Христово, со желба празнувањето да го поминат во семејна радост, среќа и благосостојба. Нека биде благословено радувањето и празнувањето на овој голем христијански празник. ЧЕСТИТ И ВЕКОВИТ БОЖИК.