fbpx

Tags : Будва

Костадинов во Будва ги пренесува искуствата од работењето на Локалниот

-Нема поголема чест за еден градоначалник, кога позитивните искуства од општинското работење ги пренесува надвор од државата, како пример којшто треба да се следи и почитува.Токму таа чест ја имав денеска на работилницата на Регионалниот хаб на Мрежата на силни градови за Западен Балкан, која се одржува во Будва, Црна Гора, објави градоначалникот Костадин Костадинов. […]