fbpx

Tags : булеварски решенија

Костадинов најави реализиција на три важни булеварски решенија

Интегрален текст од прес конференцијата на Костадин Костадинов, кандидат за градоначалник на Струмица од СДСМ Почитувани Сограѓани,Почитувани учесници во сообраќајот од Струмица и околните населени места,Ја користам оваа прилика, од терен и од лице место да го најавам почетокот со реализација на капиталниот инфраструктурен проект ‐ трасата од булеварот “Братство и Единство“ која се протега […]