fbpx

Tags : чекор по чекот

Фондацијата „Чекор по чекор“ ќе додели 300 стипендии на ученици

Фондацијата за образовни и културни иницијативи „Чекор по чекор“ во соработка со Здружението за промоција и развој на инклузивно општество „Инклузива“ и Здружението за давање услуги на лицата со попреченост „Хендимак“, започнаа со спроведување на Проектот „Биди ИН, биди ИНклузивен, биди ИНклудиран“. Проектот се реализира во соработка со Министерството за образование и наука и Бирото за […]