fbpx

Tags : Чептер 4

Чептер 4 – 13 години експерт за успешни комуникации

Да ја одржите магијата во комуникацијата свежа и успешна 13 години, бара посветеност која во Друштвото за комуникацисики менаџмент Чептер 4 ја крунисавме со уште една роденденска прослава. Растеме, се менуваме и прилагодуваме на еволуцијата која последниве години силно ги менува основите во комуникациите со јавноста, но за нас остава простор за трансформации кон новите […]

Чептер 4 Македонија: Една декада раст

Агенцијата за односи со јавност Чептер 4 Македонија, дел од меѓународната мрежа на агенции, ја одбележува својата десетгодишнина од основањето во земјава. „Десетгодишнината ја одбележуваме во специфични услови на промени. Но, ова навистина не е ништо ново бидејќи постојано сме во движење. И како професија и како компанија и како систем и како општество. Само […]