fbpx

Tags : Црна дупка

Со премиера на „Црна дупка“ и изложба на фотографии Струмичкиот

Оваа година струмичкиот театар одбележува 75 години постоење. Како дел од скромното чествување на овој јубилеј на 19 април (петок) се закажани:19:30 Изложба на театарски фотографии со наслов „75 години НТ „Антон Панов“ од Сречко Гунчев. (фоаје) и во 20:00 Премиера на претставата „ЦРНА ДУПКА“ од Горан Стефановски во режија на Љупчо Ѓоргиевски, сценографија на […]