fbpx

Tags : Цветков

Цветков: СДСМ продолжува по трасираната делница која води кон сигурна

-Во името на СДСМ, собрани сме вечерва овде за јасно и гласно во бастионот на СДСМ, да им кажеме на сите: „Силно и одлучно кон иднината“ и тоа а важи за сите, само не важи за Христијан Мицкоски и неговите пулени кои од иднината бегаат, а за нив единствено мото би било: „силно и одлучно кон минатото“, […]