fbpx

Tags : цијанид

МЕНАЏМЕНТОТ НА „ЕУРОМАКС РЕСУРСЕС“ ЛИЧНО ДОЈДЕ ВО СКОПЈЕ ЗА ДА

Ќе изградат нов водовод и суво јаловиште, сега власта е на потег Соопштение од прес конференцијата на „Еуромакс ресоурцес“ Компанијата „Еуромакс ресорсис“ ѝ испрати писмо на министерката за животна средина и просторно планирање, Каја Шукова, во кое ги расчистува сите дилеми и заблуди кои во изминатиов период се создадоа во однос на работата на идниот […]