fbpx

Tags : деца позитивни

Четворица новозаразени во Струмица и уште две деца позитивни на

Денес се регистрирани четворица новозаразени од Струмица, но и уште две деца од детската градинка од истата група од која е и првото. Според директорот Васил Бубев, не може да се утврди дали станува збор за поврзаност со првиот случај на Ковид- 19 во групата, бидејќи едното од децата воопшто не се сретнало со првото […]