fbpx

Tags : дислокација

Костадинов: конечна дислокација на дивоградбите од долното и горното Турско

-Донесовме храбра и тешка одлука и горд сум на тоа.Ќе имаме конечна дислокација на дивоградбите од долното и горното Турско маало.Денеска со моите соработници и членови на Советот извршивме увид и задоволството е големо од интензитетот со кој се гради Социјалната населба – најголемиот капитален проект и од финансиски и од социјален аспект за Струмица.Во […]