fbpx

Tags : Дом на културата Куклиш

Градоначалникот Костадинов на увид на градежните работи на Домот на

Градоначалникот Костадин Костадинов со своите соработници и членови на Советот на општина Струмица денеска изврши увид во градежните работи од втората фаза на изградбата на Домот на културата во населеното место Куклиш. Задоволен од работата, тој потенцираше дека за да има активни села, мора власта да им обезбеди услови за функционирање во сите области. -Куклиш […]